fredag 18 mars 2011

Hunden har länge varit en räddare och en ängel

Dem är verkligen kända för att aldrig lämna sin bästa kompis sida. Spelar ingen roll hur situationen ser ut, dem finns alltid hos dig.
Hundar visas i Reklam filmer som räddaren i nöden, man ser hundar som hjälper andra hundar och även människor.
Tsunamin i Japan krävde många människors liv men det står inget hur många hundar som försvann i tsunamins kraftiga och hemska vågor. Vår bästa vän utsätts i olika stora faror utan att kunna rädda sig själva.
Min Sambo såg ett klipp efter Tsunamin i Japan om 2 hundar som var hos varandra, ena hunden var allvarligt skadad men bästa kompisen lämnade inte den andra hundens sida. Dem var tillsammans tills någon skulle komma och hämta dem. Klippet ser ni nedan.

Visit msnbc.com for breaking news, world news, and news about the economy


Vi skall uppskatta våra djur, vi skall ge dem lika mycket kärlek som dem ger oss. Även om hundar blir svårt misshandlade så är dem ägaren tillags, dem vill ge kärlek och dem gör allt för att få kärleken tillbaka men ändå så blir dem svårt skadade av sin ägare.
Hundar har bara ett sätt att försvara sig på och det är att använda tänderna, dem kan inte tala om att dem har ont, människans onda krafter skadar hunden. Visa uppskattning till våra älskade hundar istället för att ge dem ett hårt liv. Dem har känslor precis som oss människor eller hur? Dem är intelligenta varelser och dem gör alla tillags.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar