fredag 8 juli 2011

Stora dusch kriget i två delar


Nu har ett krig i två delar avslutats. Ett krig som tar nerverna och energin bort efter bara några sekunder.
Att bada Chippo och Casper är som ett stort krig, speciellt innan man börjar att tvätta dem. Rena rama energivågen försvinner direkt, slocknade innan jag skrev klart detta inlägg. Komiska hundar man kan ha.
Chippo har aldrig gillat att duscha eller bada ute, det är det värsta han vet, men Casper kan bada utomhus och vara glad när han får simma, men inomhus, nej det går bara inte. Det blir verkligen krig mellan oss (Inget bitande eller något allvarligt) han vill ut ur duschen jag vill ha in honom i duschen. Det blir som att Casper inte kommer överleva denna dusch traumat. Men efteråt är det ju så skönt att springa och blöta ner matte och husse och hela huset. Efteråt vet jag att dem tycker det är skönt efter den traumatiska kriget mellan duschen, matte och Casper/Chippo.
Världens sötaste och blötaste Chippo

Äntligen har dem ändå lärt sig att denna dusch som finns här, den har faktiskt en masserande effekt som faktiskt är ganska skön när den kommer vid halsområdet. Då blir det en njutning och då kan man faktiskt ta och duscha lite längre. Även om blicken visar "Usch matte vad jag tycker du är elak, detta kommer du få fan för!"
Efteråt ser lägenheten ut som en stor kaos med vatten och två blöta hundar som springer runt och en Casper som älskar att torka av sig på sängen så allt blir blött och även tagit ut örngottet. (Har bildbevis)
Casper under örngottet!

Stora dusch kriget avslutades med fred och varsin godis bit och en blöt Chippo på knäna som värmde sig så härligt.
Detta äventyr med hundarna har gjort mig helt slut och somnade så har verkligen inte hunnit bloggat så mycket idag. Äntligen kommer ett inlägg i alla fall. I Blekinge har dem en av Sveriges största markander med massor av skoj och band som spelar. Imorgon skall vi ta med oss hundarna dit en sväng och ha en härlig socialträning som Casper verkligen behöver. Det kommer bli riktigt mysig så imorgon blir det att ha en mysdag. 
Man får ju passa på när man har sina små sötnosar här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar