onsdag 13 juli 2011

Resa med hundarna

Nu har vi vart på utflykt, inte vilken utflykt som helst utan en roadtrip till Göteborg. Precis där Chippo och Casper och familjen bor. Känns lite ovant att komma hit igen och jag märker på huliganerna att dem inte alls är vana att dem gärna vill vara kvar i Blekinge. Chippo rantar (går efter) oss hela tiden, han skall sova med oss och han skall endast gå ut om vi följer med, samma gäller Casper också. Vad har hänt med dem...
Dem trivdes tydligen otroligt bra med oss och skulle verkligen kunna ta med mig dem ner igen för vi hade det otroligt roligt och så otroligt underbara promenader vi fick tillsammans där nere. Längtar tillbaka, kan man spola tillbaka tiden tro?

Även om vi är här uppe så är träningen för Casper långt ifrån slut. Vi skall träna Skvallerträning och han SKALL bli bättre mot andra hundar, han får inte göra utfall mer, orkar inte med det längre.
Nu skall vi ta och bege oss mot sängen, jag och min älskling är otroligt trötta efter resan och hundarna lika så. Så nu kallar sängen och en trevlig uppdatering kommer imorgon.

En liten läsarfråga, Vet ni vad skvallerträning är?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar