söndag 19 juni 2011

Uppdrag sluta skälla!


Hej Alla hund älskare,

Nu skall ni få höra, efter många om och men skall jag åter igen ta tag i Caspers skällande mot andra hundar. Idag drog han kortaste strå och jag blev otroligt förbannad och besviken. Det är dags att få han att sluta med dessa dumheter, jag har hela sommaren på mig och lite till att få in grunden ännu en gång i hans blonda huvud och håller tummarna att det har gått in. Casper har "anledningar" att vara som han är, men det är ingen ursäkt mot hans diviga attityd. Nu skall han bli en vacker herre som han är på riktig, plus lite till. Men nu skall ni få höra på något komiskt, man har då aldrig tråkigt med Chippo här alltså. Nu när jag skrev om att Casper är en odåga skulle lilla Chippo dra ner tidningar på bordet som irriterade honom och med dreglet hängandes från läppen och dem stora ögonen fokuserade på något hade han bara ett mål med att dra ner tidningen, det målet han hade var att få ner pastan som låg fint på en tallrik som jag hade placerat på tidningarna. Man blir då aldrig förvånade på dem huliganerna. 
Även om Casper är en gangster ute och håller på som han gör och Chippo hittar på hyss så har vi det otroligt roligt. Snart dags att ta en lång promenad igen med huliganerna och vad som händer under promenaden är en annan historia. Dessa promenader är inte den andra lik.  Man kan verkligen säga att dessa två bus ungar gör livet genast ljusare och gladare än vad livet redan är. Visste är hundar härliga.
Kom ihåg en sak ni som är inne på att skaffa en Amris. Gå inte på deras ledsna ansiktsuttryck och visar dem dessa stora vackra ögonen mot dig när du skall äta eller göra något annat, tro inte på dem för innerst inne bor det en djävul, en djävul som har bara en sak i tankarna och det är att busa upp tillvaron och sabotera. Dem må vara jätte söta men dem är bra skådespelare. Tänk innan ni tar ögonkontakt och innan ni ger dem godbiten, dem vill bara ha mer. Riktiga monsters.    

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar