fredag 17 juni 2011

Casper, en riktig Drama queen


Hej alla hund älskare,
Hoppas alla mår bra och har soligt och fint väder.
Här i Blekinge är vädret si sådär, både regn och sol har dagen bjudit på. Men det stoppar inte oss att gå ut på härliga promenader. Känslan att ha två hund vid sin sida är helt fantastisk. Man blir så lycklig och glad av att ha dem nära. 

Casper har en ny hobby, han är en så kallad fejk hypokondriker (ta inte illa vid okej, inget elakt menat). Han har börjat eller rättare sagt gjort detta ett tag och det är att när han inte orkar gå ute så lägger han sig ner först, får han inte sin vilja genom där när han lägger sig ner, funkar inte det så tänker han "okej era elaka människor, om inte detta hjälpte ja då början jag halta." Så ser hans promenad ut. Vinner han med att halta då? Nej tyvärr Casper den gubben gick inte heller. Jag kan berätta att han inte är alls halt, han går jätte bra och han stojar och håller på men när det gäller promenader och motion, då blir han en lathund eller som min Sambo säger "Han är en riktig drama queen!". Men denna hund kan verkligen göra mig stolt ibland. 
Chippo är en helt annorlunda hund, han promenerar hur långt som helst utan att bli trött, han kan säkert promenera hela dagen om han måste bara han får vatten och något att äta i mellan.

Visst är hundar härliga?  Dem har sina små idéer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar