fredag 17 juni 2011

Chippo och Casper i Blekinge


Nu sover äntligen båda hundarna och jag kan uppdatera ännu en gång i bloggen. 
Tiden går verkligen fort när man har roligt igår åkte mamma hem efter 6 dagar i Blekinge och huliganerna är fortfarande här. Casper är inte riktigt van vid att bo i lägenhet då det är massor av ljud. Kanske för många ljud för Casper vem vet. Chippo har lätt att anpassa sig över allt och det känns skönt. 
Här om dagen fick Casper motionssimma i en sjö och det var verkligen lyckat. Det var länge sedan jag såg Casper så lycklig som han var. Apportering i vattnet var verkligen en hit. Medan badkrukan Chippo vägrade att röra vattnet även om det är varmt ute. Han är precis som mig, är vattnet varmt går det bra annars får det vara. Man blir alltid så full i skratt då Casper vägrar duscha och bada inne men ute går ju helt underbart bra, han kanske är rädd för att bli ren, vem vet.

Dock fick Casper jätte ont i magen i förr går och det var inte roligt, han var rastlös och pep hela tiden, usch va hjärtat gjorde ont när man hörde hur ont i magen han har. Chippo var i alla fall och tröstade Casper och det kändes skönt. Mys hundar. Vet inte riktigt vad det berodde på, men har mina små aningar. Hela natten var även min Sambo uppe och tittade till Casper, han var riktigt orolig för honom, det är även nu när Casper är halt, han är orolig och kan vågar inte göra saker med honom. Underbara Sambo.

Vad skall ni hitta på till sommaren? Har ni några roliga hund aktiviteter på gång? 

1 kommentar:

  1. Hannele Andersson19 juni 2011 kl. 13:33

    Underbara bilder på våra skryttar:))
    Ni tar så väl hand om hundarna att bättre kan dom aldrig ha:)

    SvaraRadera