torsdag 28 april 2011

Hundar på ängen

Hej alla glada hund älskare,

Vist är det skönt väder? Vist blir man glad? Glädjen i kroppen spritter och våren är äntligen HÄR, eller skall man säga den tidiga sommaren. Det är så vackert med alla vitsipporna som ligger som en bädd i skogen och allt grönt kommer fram. Det är vår det.
Jag och Sambon min tog oss en underbar promenad i solskenet igår och det var så skönt att se alla hundar som leker och njuter av det härliga vädret. Såg även en vacker Alaskan Malamute och en Finsk Lapphund leka på en äng.

Det har nu varit ett tag sedan jag skrev. På grund av brist på inspiration så har jag legat lite lågt på denna fronten. Lika bra så man inte skriver bara massa skit som blir lätt hänt, ja ungefär som nu.

Det finns en sak jag har faktiskt funderat lite på, ser detta väldigt mycket från Facebook eftersom jag är medlem i en grupp om hundar och dem postar väldigt ofta hundar som har försvunnit.
Det känns väldigt märkligt att hundar bara rymmer iväg från hemmet. Vad kan detta beteendet bero på?
Jag har hört att när en hund rymmer så är det på grund av att dem inte trivs. Vet inte om det stämmer, men man undrar ju vad dem har för anledningar till att bara rymma iväg. Otroligt tråkigt att läsa sånt och man känner verkligen med ägaren till hunden.
Jag hoppas i alla fall att hundarna kommer till sitt rätta hem igen så oron från ägarna försvinner och den oron man kan få är verkligen inte rolig.

Nu passar jag även på att fråga er läsare, vad vill ni läsa om? Finns det något ni vill veta? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar