tisdag 10 april 2012

Zayo och Caspers dag i punktform

Ja usch ja vad det regnar och det tycker varken jag eller vovvarna om. Inget roligt att gå ut och gå i detta vädret. Zayo vägrar ju att promenera och ligger gärna i sängen idag och sover. Så klart skall den dagliga mobba Casper också hinnas med. Idag har han hunnit med att mobba Casper flera gånger och ja just det, skälla i kör måste man också få gjort på dagens lista. Jag tror Zayos lista är snart klar för idag. Men här skall ni få se hur dagen börjar för honom. Ännu har bara halva dagen gått och ni skall ju bara veta hur den fortsätter.
Casper att göra lista under en hel dag är ju ganska enkel att lista ut (Sista punkten är ej gjord ännu men måste bocka av den ändå):
Hundar är ju enormt roliga, dem är ju sina egna individer och så underbara. Man kan ju inget annat än att skratta åt dem när dem håller på att göra alla hyss. Casper som är enormt matglad medan Zayo bara vill leka hela dagarna och hela tiden. Visst är det roligt. 
Snart är det även dags för premiär utställningen för Zayo, han visar sin skönhet och han travar så enormt vackert. Han är så duktig. Träningen för honom har bara börjat.


1 kommentar:

  1. Detta var bra skrivet:)) Det är typiskt våra små godingar:))

    SvaraRadera