onsdag 11 april 2012

Nya dusch kriget Zayo VS Matte

Bad kriget nummer 1 Zayo VS Matte, jo då jag vann faktiskt men Zayo han försökte hoppa ur badkaret. Men den gubben går inte. Han fick vara kvar och avslutade med att försöka pipa för matte kan ju faktiskt ge upp när söta Zayo låter så ledsen. Men nej, den gubben gick inte heller. Ny duschad hund som spökar runt i sängen och springer fram och tillbaka för att förhoppningsvis bli torr. Underbara lilla Zayo är vad han är. 

Håller på att lära Zayo hur man skall uppföra sig under hundmöten, sist vi träffade en Collie lät det som att man misshandlade honom för att han blev så chockad och rädd för denna fluffiga hemska stora hund. Nej skärpning han skall sluta skälla och vara en duktig hund. 
Beställde även ett nytt utställningskoppel till Zayo idag som ni får se när den kommer. Ursnygg på bild och jag slår vad om att den kommer vara snyggare i verkligheten :) Längtar tills den kommer

Nu är det dags att fixa en ny design till bloggen, känns lite för mycket med färgerna. Förhoppningsvis lyckas jag och att det skall se bättre ut än vad det gör nu i alla fall. känns lite hoppigt nu i texten men det få vara så :)
Kommer lägga upp även en video på huliganen och massa nya bilder på sötnosarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar