söndag 28 april 2013

Rastlösa hunden

Har en väldigt rastlös hund, även om vi har tränat, tagit långpromenad och gjort allt för att han skall bli trött så är han rastlös. Bråkar och vill ha både min och sambons uppmärksamhet. Inte lätt, kan det vara Agility klockan som han fått in varje Söndag? Tyvärr har vi inte Agility idag eller någon gång alls tills efter sommaren. Är så enormt skönt att ha hittat en "klubb" där man trivs och vill vara. Nya Varvet har fått många positiva och bra kommentarer och även jag ger dem enormt stor eloge och kommer verkligen hålla mig till dem. Zayo vann ju pris för att ha utvecklats snabbast och bäst. Man blir ju så stolt.


Känns så skönt att hitta en aktivitet vi alla gillar och Zayo avgudar det så det blir att köpa agility hinder snart, har för mig det finns att köpa billigt på Rusta. Får ta sig en tur dit och leta för vi måste ha det för att Zayo skall bli det minsta trött och för att hålla det vid liv.

Igår var vi ute på en jätte lång promenad och tog lite vackra bilder på vår korthåriga Amerikansk cockerspaniel pojk, han har ju fått mer glädje och energi efter att vi klippte ner honom. Eftersom han inte kommer vara en jätte aktiv inom Utställningar så är det lika bra att klippa ner pälsen så slipper han "plågas" i sommarvärmen. Men visst är han mycket sötare nu?!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar