måndag 12 mars 2012

Våren är här och en enormt stolt matte

VÅÅÅR! Shit vilket väder vi har här idag. Soligt och 14 grader varmt. Blir man lycklig eller blir man över lycklig. 
Nu var det tyvärr ett tag sedan jag skrev igen. Haft ett X antal saker att göra och det har tagit sin tid. Men kära bloggläsare, lämna mig inte ensam för jag skall bli bättre. Ibland blir det bara för mycket utanför bloggen.

Jag vart ju i Slottsskogen med Casper, socialiserat honom lite och haft det super mysigt. 
Han var så enormt duktig, en riktig pärla. Visst, han skällde ibland på andra hundar, men skall ni veta vad duktig han var över huvudtaget. Onyx, En Flatcoated Retriever hane, är Caspers nya bästa kompis. Casper är en hund som visar när han gillar den andra hunden. Han brukar alltid söka sig till den hunden som han tycker om och det gjorde han med Onyx. 

När man träffar Casper för första gången så kan man tro att han är en aggressiv hund men NEJ kära vänner, det är han inte. Han både viftar på svansen och visar bara glädje, han pratar enormt mycket. Men va stolt matte jag var i Onsdags. Tyvärr var det väldigt kallt och blåsigt, så det blev en kort vistelse. Men nu när värmen kommer hoppas jag att det blir fler mysiga träffar.



Har tyvärr ingen bild från i Onsdags men skall försöka fixa fram det.

3 kommentarer:

  1. Hoppas verkligen värmen är här för att stanna den här gången! Vad sägs om at ta en till Slottskogsrunda snart nu när det är lite varmare så kan vi ta lite bilder på våra fina hundar? Onyx vill ju träffa Casper igen! :) /Jessica

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det tycker jag verkligen vi skall göra :D Blir det fint väder i nästa vecka, skall vi ta oss en långpromenad med hundarna igen :D Casper vill träffa Onyx igen :) /Jenny o Casper

      Radera
  2. Åh, vi följer jättegärna med! :D /Jessica

    SvaraRadera