fredag 5 oktober 2012

Slottskogen, bus och en massa träning


I måndags var jag och Zayo ute på en härlig långpromenad med dem bästa Camilla och Tara. Vi hade verkligen tur med vädret och precis när vi skulle åka hem kom en skur. Slottskogen är ju verkligen en bra plats att ta med sig hundarna så dem både få träning, lek och socialisera sig. Bra träning för Zayo.

Tara som är en Aussie (Australian Shepherd) var enormt duktig och Zayo och hon hade så roligt tillsammans.  
Är så roligt att se två hundar leka och ha så roligt som dem hade i måndags. Verkligen inte sista gången vi skall ses på en rolig hund träff. Camilla gav mig även massa råd och tips angående Zayo som jag tränar nu. Eftersom han är en utstälningshund och det gick som det gick i Partille BK (som jag skall berätta i ett annat inlägg) så måste han bli en bättre och stabilare hund. Han gillade Camilla och det var roligt då han skäller mot andra människor hela tiden. Jag tror att han känner att Camilla är en bra och snäll människa som har ett hjärta av guld. 

Dagen gick fort och hundarna kunde gå bredvid varandra utan att dem skulle leka och hålla på med varandra. Vi beslöt oss att ta en fika och även där fick dem visa prov att vara lugna. Zayo sov tills små fåglar kom och ville ha mat. Tara bara satt och tittade på dem medan Zayo gärna ville äta upp alla fåglar som satt runt honom. 

Det var en lyckad och rolig dag och jag hoppas att det blir fler gånger :)








Fotograf: Camilla Lungren

Bilderna får absolut inte kopieras utan att fråga om lov

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar