Pages

torsdag 4 augusti 2011

Vilka konstiga saker gör din hund?


Har din hund ett roligt/konstigt beteende? Ett beteende som ni skrattar så ni gråter? 

Kan berätta för er om mina små Amrisar gör, som jag anser är ett roligt beteende men ganska så konstigt. 
Casper har en grej, men endast när han träffar en annan Amris, han gör det aldrig mot andra hundar endast mot Amerikansk Cockerspaniel (Amris). När jag och Casper var ute på en promenad, en härlig promenad mötte vi för första gången en Svart Amris i området där vi bor, dem hade ett speciellt sätt att hälsa på varandra. Båda två skällde men inte på ett aggressivt sätt på ett hälsande och vem-är-du sätt. Båda skällde och dem båda hoppade i varsin halvcirkel, alltså dem hoppade inte på varandra utan hoppade med mellan rum mellan dem. Svårt att förklara men otroligt roligt att se.

En annan sak med Knäpp Casper är att när vi skall ut på promenad och han visar hur mycket han behöver bajsa och kissa men när det är dags att sätta på halsband och koppel, jo vad gör inte tönt hunden, han gömmer sig under trappan så vi inte kommer åt honom, så mycket behövde han gå ut och göra sina behov. Sedan när vi väl har fått gå ut och han har gjort sina ärenden ja vad gör knäppisen, jo han vägrar att gå, han lägger sig ner och skall inte gå en meter, han måste hem. Knäppis. Man blir verkligen gråhårig på honom.

Casper är ett ämne att tala om när vi pratar om knäppa saker, han gör verkligen knäppa saker hela tiden, han har en div-grej han har börjat med, han kan aldrig dricka vattnet om Chippo (Min bruna sötnos) har druckit, man måste faktiskt byta vattnet och vet ni, han kan inte dricka lite ljummet vatten det måste vara iskallt, helst -10 grader kallt, då är han nöjd. Chippo är tvärt om, bara han får dricka så skiter han i resten. Även om vi byter och Chippo inte har rört vattnet som Casper vill ha, Nee men då passar det inte heller.  

3 kommentarer:

  1. Hihi, ja, ibland kan Teddie göra något liknande, han springer till dörren och vill ut och när man då hämtar kopplet så springer han iväg med en leksak och börjar leka för sig själv :D

    SvaraRadera
  2. Hahaha vilka idéer våra små hundar har //Jenny, Hundar i Livet

    SvaraRadera
  3. Du vet att vid -10 minusgrader så har vattnet blivit till is för längesedan. :P

    SvaraRadera